03:51 22.11.2019г.
Български | English
 
Политика за бисквитки

 

Интернет страницата wwww.technokom.bg се притежава и управлява от Техноком Ко ЕООД в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба. Компанията ни се стреми уебстраницата да е функционална и да съдържа най-много информация, която би могла да ви интересува.

Поверителността на данните е от особена важност за Техноком Ко ЕООД. Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване, проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

1. Какви лични данни обработваме?

На нашата уебстраница вие имате възможност да ни предоставите лични данни като например имейл, адрес, име, телефонен номер. Предоставянето на тези данни е напълно доброволно.

Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания. Техноком Ко ЕООД използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани.

2. Бисквитки - Cookies

За да направим посещенията ви на страницата ни възможно най-функционални, използваме т. нар. „бисквитки“ (cookies). Cookies или „бисквитки“ са малки текстови файлове, които се запаметяват на вашия твърд диск. Бисквитките позволяват на Техноком Ко ЕООД да подобрява сайта, така че той да съдържа максимално полезна информация за потребителите. Чрез бисквитките не се съхраняват никакви лични данни.

Разрешаване/забраняване на бисквитките

Чрез използване на нашия уеб сайт вие се съгласявате с използването и съхранението на бисквитки във вашето устройство. Можете да разглеждате уебсайта без бисквитки, но имайте предвид, че това може да доведе до нарушения във функционалността на сайта.

В допълнение, можете по всяко време да изтривате бисквитките, съхранявани във вашето устройство. Инструкции как да го направите могат да бъдат намерени в ръководството за вашия браузър или устройство.

Можете да намерите повече информация за отделните бисквитки, които използваме, и за целите, за които ги използваме в таблицата по-долу:

Блокирайте бисквитките, като активирате настройката на браузъра, която ви позволява да откажете настройката на всички или някои бисквитки. Ако обаче използвате настройките на браузъра си, за да блокирате всички бисквитки (включително съществените бисквитки) може да нямате достъп до целия или части от нашия сайт.

technokom.bg бисквитки

Бисквитка Име Предназначение Живот
76132_visit www.w3counter.com 1 година
SERVERID www.w3counter.com 1 година
__txu cnt.tyxo.bg 1 година
1P_JAR google.com 1 година
APISID google.com 1 година
HSID google.com 1 година
NID google.com 1 година
SAPISID google.com 1 година
SID google.com 1 година
SIDCC google.com 1 година
SSID google.com 1 година
__cfduid technokom.bg Използва се от съдържателната мрежа, Cloudflare, за идентифициране на доверен уеб трафик. 1 година
__utma technokom.bg 1 година
__utmb technokom.bg 1 година
__utmc technokom.bg 1 година
__utmt technokom.bg 1 година
__utmz technokom.bg 1 година
ci_session technokom.bg Проследява потребителската сесия 1 година
sc_is_visitor_unique technokom.bg 1 година
is_unique statcounter.com 1 година
webStat_141090 webstat.com 1 години
cookie_consent technokom.bg Съгласие с бисквитките 20 години
 
 
© 2004 - 2019 technokom.bg Всички права запазени