КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА УСПЕШНИ РЕШЕНИЯ

На страната на доброто!

От 2004 г. до днес всичко, което правим, започва и завършва с желание да се предвидят и изпълнят целите на нашите партньори и клиенти. ТЕХНОКОМ Ко доставя продукти на европейски производители в сферата на пневматиката, конструктивните профили, линейната техника, регулираща и управляваща арматура, автомобилната индустрия. Успоредно с това вложихме изкуството на инженеринга в цялостни технически решения – транспортни системи, индустриални работни места, пневматични и електрически табла. Кратките срокове на изработка и иновативните методи спомагат за увеличаване на икономическата рентабилност и оптимизиране ефективността на производствения процес.

Наши основни целеви групи клиенти са: Производители в сферата на хранително-вкусовата и лека промишленост, компании произвеждащи и поддържащи машини за тези производства и инженерингови фирми, работещи в областта на енергетиката и химическата промишленост.

Не вярваме, че всички компании в бизнеса са почтени и морални. Това е опасно и понякога води до големи разочарования. Не е сигурно, че по-моралните компании ще побеждават винаги на пазара. И в бизнеса, както и в живота, има тежка битка между доброто и лошото. Смятаме, че победите губят от стойността си, ако не са постигнати честно и в дух на сътрудничество с нашите клиенти.

Ето защо: НИЕ ИЗБИРАМЕ СТРАНАТА НА ДОБРОТО!

инж. Димитър Шейтанов,
управител
image connected to the company

СТРАТЕГИЧЕСКИ ФОКУС

В един динамичен свят фирмите трябва да могат да разчитат напълно на своя партньор. Като мобилни и целеустремени специалисти не Не спираме да търсим нови възможности, дори извън конвенционалното, за да бъдем „Технически доброто до Вас“. Горди сме с нашите партньорства и контакти, благодарение на които разширяваме дистрибуторската мрежа в страната и винаги поддържаме значителни складови наличности с цел да съкратим времето за реакция при възникнал проблем, ситуация или запитване.

ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

Maшините са само средство за реализация на човешките мечти. Ние инвестираме времето си да работим заедно с Вас, за да достигнем до сърцевината на бизнеса Ви. Вземайки под внимание детайлите от взаимния диалог ние усъвършенстваме всеки един етап от нашите отношения – от консултациите, през избора на продукт, до техническата поддръжка. Стараем се да получите повече от очакваното, да видим бизнеса през Вашите очи. Работим върху непрекъснато подобряване на техническата компетентност на нашите служители и винаги се стремим към съвършенство, защото сме емоционално и интелектуално свързани с работата си.

КОРПОРАТИВНА ОТГОВОРНОСТ

За нас е от съществена важност взаимоотношенията ни с нашите партньори и клиенти да се основават на взаимна лоялност, честност и отговорност в името на едно естествено, дългосрочно и ползотворно сътрудничество. Стараем се делата ни да потвърждават и популяризират икономически, социални и екологични ценности, за да се подписваме гордо пред Вас с името ТЕХНОКОМ Ко!

ПАРТНЬОРИ

Доставчиците на ТЕХНОКОМ Ко са основно европейски производители, чиито богати гами от продукти позволяват на професионалисти като Вас да изпълняват бързо и надеждно работата си. Продуктите се произвеждат изключително с материали и компоненти от Европейския съюз, с доказано качество и сертифицирани по стандарта ISO 9001. Взаимоотношенията ни с контрагентите се градят на принципа на доказано доверие и се ползваме с правата на оторизиран представител за България.

logo of out partners

Пневматика и индустриална автоматизация

logo of out partners

Фитинги от никелиран месинг, РОМ и неръждаема стомана

logo of out partners

Шлаухи за различни флуиди и приложения

logo of out partners

Електромагнитни вентили

logo of our partners

Автоматизирана промишлена управляваща и регулираща арматура

logo of our partners

Ръчни и автоматизирани сферични кранове и бътерфлай клапи

logo of our partners

Конструктивни алуминиеви профили, линейна техника, задвижвания

logo of our partners

Импулсни вентили за филтърни системи